Nieuw tijdperk van innoverende slots aangekomen

Tegenwoordig worden er steeds meer variëteiten van de echte klassieke fruitmachines uitgebracht in de online gokwereld. Momenteel zijn er tussen de 20 en 30 verschillende gamingproviders op de markt. Elk met hun eigen visie op videoslots. Hoe meer spelaanbieders, hoe meer en betere slots worden vrijgegeven. Elke gamingprovider wil opvallen en de concurrentie voor blijven. Daarom proberen ze constant iets innovatiefs en unieks te bedenken. In plaats van alleen gokautomaten aantrekkelijker te maken voor het oog, zijn de mechanismen van slots veranderd. Megaways, uitgebracht door de gameprovider Big Time Gaming, heeft de hele online gamingindustrie veranderd. In plaats van een vast aantal symbolen en winlijnen, hebben Megaways slots duizenden verschillende manieren om te winnen, waardoor elke spin zeer opwindend is.


Er zijn twee Megaways-marktleiders:

Big Time Gaming (uitvinder en verkooplicenties aan andere spelaanbieders)
Blueprint Megaways

De populairste Megaways-slots zijn:

Bonanza
Return of Kong
Primal
Lightning Strike
Buffalo Rising
Extra Chilli
Tiki Treasures

Megaways zijn wereldwijd een enorm succes. Van het VK tot NL. Online gokken is gereguleerd in Engeland. Helaas is het nog niet gereguleerd in Nederland. Online gokken in Nederland zal in 2021 worden gereguleerd. Tot die tijd spelen Nederlanders graag kaartspellen als Solitaire en Pasjans.

Naast Megaways wordt er verwacht dat er nog veel meer innovatieve online fruit machines uitkomen. Recentelijk is de infinity reel mechanisme op de markt gekomen. Bij iedere win krijg je een extra reel. Het aantal exta reels dat je kunt krijgen doet de naam al een klein beetje verwachten. Inderdaad, je kunt oneindig exta reels krijgen. Op het moment is er slechts een spel met dit mechanisme, maar dat zal in de toekomst snel veranderen. Gokkers raken een beetje uitgekeken op de standaart fruit machine, dus er zullen snel vernieuwde slots gaan komen. Wanneer dit precies is? De tijd zal het leren. Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in.

Houd ons blog in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws in de online gok wereld.

Comments